qook logo            

   Home   


   Uw feest   


   Events & Menu's   


   Referenties   


   Feestlocaties   


   Contact   

Home

Qook bedenkt voor u gastronomische oplossingen op maat van uw specifieke vraag. Frederik Tournel, de bezieler van Qook, is immers een gepassioneerde chef die culinair maatwerk levert. Thuis, in uw bedrijf of op locatie.
 

Qook zoekt samen met u naar de meest geschikte oplossing op uw vraag. Aan de hand van uw behoeftes verzorgen wij uw gastronomische momenten van a tot z. Ongeacht de complexiteit van uw vraag bedenken en creëren we de gerechten die bij de gelegenheid en de aanwezige gasten passen. Met die kwalitatief hoogstaande gerechten leggen we u en uw tafelgenoten in alle gemoedelijkheid in de watten. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken om de culinaire omkadering van uw feest.

Onze uitstekende service valt steevast bij alle aanwezigen in de smaak. We verplaatsen ons voor grote én kleine groepen (20 tot 500 personen) doorheen het hele land - en dat doen we met veel plezier en goesting.

Hebt u zelf een feest in het vooruitzicht en wilt u een beroep doen op de gastronomische diensten van Qook?
Sta ons dan toe uw smaakpapillen te overbluffen.


Hieronder kan u onze eindejaarsfolder 2018 terugvinden met de afhaalgerechten voor Kerstavond en Oudejaarsavond. Haal meer uit uw momenten samen met vrienden familie en bestel tijdig. 
Eindejaarsfolder 2018 - Qook